New York City Hotlist

 

Heerlijk Thais eten, normale porties. Het beste is om na 19.30 te komen, dan is iedereen die voor een musical wil eten weg.

Restaurant: Chanpen Thai

761 9th Avenue, Manhattan

 

Hieronder vind je een overzicht met leuke plekjes in New York City die je volgens mij moet gaan bezoeken als je in de stad bent. De komende tijd zullen Xander en ik veel activiteiten ondernemen in NYC en diegene die de moeite waard zijn wil ik graag met jullie delen. Vandaar deze lijst. Ik probeer de lijst minimaal 1x per maand te updaten, dus kijk regelmatig even opnieuw op deze pagina!

Voor de insider: het doet me een beetje denken aan Epo’s in Ghana, maar dan met klasse. Erg lekkere cocktails voor een leuke prijs. Een op en top New York vibe. Note: loop naar de rooftop, benenden is niks gaande.

Rooftop Bar: Lucy’s

1 Penn Plaza, Manhattan

 

Een andere musical dan je gewend bent, maar eentje waarbij je dubbel ligt van het lachen en met een goed gevoel het theater verlaat. Toch zit er wel degelijk een boodschap in het verhaal. Goede beheersing van de Engelse taal is nodig om alle grappen te kunnen begrijpen.

Musical: Avenue Q

New World Stages

340 West 50th Street, Manhattan

 

Rounded Rectangle: © Ymke Oerlemans, 2012

Log in op Facebook om een reactie achter te laten of om deze pagina te ‘liken’.

Reageer

Leuke wijnbar, met knusse stadstuin en schitterende wijnkelder. Meeste wijnen per glas verkrijgbaar (10-15 dollar). Hapjes verkrijgbaar (ong 7-12 dollar). Maaltijden zijn ook lekker, maar iets prijzig. Standaard gratis brood met olijfolie. Kraanwater ook gratis.

Winebar: Medi Wine Bar

811 9th Avenue, Manhattan

 

Blog van het kleine meisje in de grote stad